Welkom bij LashXL, waar we constant streven naar het leveren van de nieuwste en meest innovatieve schoonheidsbehandelingen. We zijn dan ook verheugd om onze nieuwste behandeling te introduceren: de Hydra Gloss Lips!

Wat zijn Hydra Gloss Lips?

Hydra Gloss Lips is een geavanceerde behandeling die gericht is op het verbeteren en hydrateren van je lippen, waardoor ze er voller, mooier en gezonder uitzien. Dit betreft een niet-invasieve behandeling waarbij we gebruik maken van een Dermapen, zodat we een speciale formule van voedende ingrediënten diep in huid van je lippen kunnen laten doordringen. Dit zijn dus géén injectables, de behandeling is volledig natuurlijk.

Droge lippen

In de winter, in periodes van blootstelling aan zon en tijdens de overgang van seizoenen hebben veel mensen last van droge lippen. We zijn gewend om direct met lippenbalsem te gaan smeren. Het lijkt misschien dat deze producten je lippen goed verzorgen en voeden, maar ze bestaan voornamelijk uit de minerale olie paraffine, petroleum of vaseline. Deze producten sluiten de huid van je lippen volledig af, waardoor er geen vocht uit de huid kan verdampen en je tijdelijk een gevoel van hydratatie krijgt. 

Maar wat er feitelijk gebeurt is dat dode huidcellen ingesloten worden en het natuurlijke huid vernieuwingsproces wordt vertraagd en uiteindelijk zelfs stilgelegd. Je huid raakt uit balans, gaat steeds minder eigen huidvetten aanmaken en kan zichzelf uiteindelijk niet meer herstellen. Dit is dan ook de reden dat deze producten zo verslavend zijn, omdat je steeds meer nodig hebt om niet het gevoel van droge lippen te hebben.  Val dus niet voor deze balsems, maar kies voor een écht hydraterende behandeling en/of product voor je lippen. 

Hoe werkt het?

Tijdens de Hydra Gloss Lips behandeling wordt eerst een speciale formule van voedende ingrediënten (waaronder Hyaluronzuur) op je lippen aangebracht. Vervolgens wordt de Dermapen gebruikt om de actieve ingrediënten diep in de huid te brengen door middel van oppervlakkige microperforaties. Dit stimuleert de natuurlijke collageenproductie en verbetert de opname van de hydraterende ingrediënten, waardoor je lippen intensief worden gehydrateerd en gevoed. Daarnaast zorgt de behandeling voor een subtiele glans, waardoor je lippen direct een gezonde en stralende uitstraling krijgen.

Wat zijn de voordelen?

  • Hydratatie: Hydra Gloss Lips voorziet je lippen van diepe hydratatie, waardoor droogheid en schilfering worden verminderd.
  • Volume: Door de intense hydratatie kunnen je lippen er voller en steviger uitzien.
  • Verjonging: De behandeling helpt fijne lijntjes en rimpels rond de lippen te verminderen, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd.
  • Glans: Geniet van een prachtige, natuurlijke glans die je lippen direct aantrekkelijker maakt.

Waarom kiezen voor Hydra Gloss Lips bij LashXL?

Bij LashXL streven we naar perfectie in al onze behandelingen. Onze ervaren schoonheidsspecialiste is getraind in de nieuwste technieken en zorgt ervoor dat u een gepersonaliseerde ervaring krijgt die voldoet aan jouw specifieke wensen en behoeften. Met Hydra Gloss Lips bieden we een veilige, effectieve en geavanceerde oplossing voor iedereen die op zoek is naar prachtig gehydrateerde en volumineuze lippen. Voor een blijvend effect raden wij aan om deze behandeling in kuurverband te doen, waarbij u 3x terugkomt met tussenpozen van steeds 14 dagen.

Ervaar zelf de transformatie met Hydra Gloss Lips bij LashXL en geniet van stralende, gezonde lippen waar je trots op kunt zijn!

Contra-Indicaties

Hoewel Hydra Gloss Lips met Dermapen een veilige en effectieve behandeling is voor de meeste mensen, zijn er enkele contra-indicaties waarmee rekening moet worden gehouden. Deze omvatten:

  • Actieve huidinfecties: Wanneer je koortsblaasjes of herpes simplex hebt, moeten de behandeling uitstellen totdat de infectie volledig is genezen om verspreiding te voorkomen. Bij inactieve herpes simplex wordt de behandeling aangepast om uitbraak te voorkomen. 
  • Open wonden of irritaties: De behandeling kan niet worden uitgevoerd wanneer je wondjes of ernstige irritaties in het lippengebied hebt.
  • Allergieën: Individuen met bekende allergieën voor de gebruikte ingrediënten in de Hydra Gloss Lips formule kunnen deze behandeling niet ondergaan.
  • Zwangerschap en borstvoeding: Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, dienen eerst overleg plegen met hun arts voordat ze de behandeling ondergaan.
  • Recente cosmetische procedures: Als je recent een cosmetische behandeling hebt ondergaan zoals injectables, fillers of laserbehandelingen, moet je wachten tot de huid volledig genezen is.

Dislaimer: Resultaten van de Hydra Gloss Lips behandeling kunnen variëren per individu. Raadpleeg een van onze specialisten voor meer informatie.

Openingstijden

Maak een afspraak

Dinsdag: 09.00 - 21.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 13.30 - 21.00
Vrijdag: 16.00 - 21.00
Zaterdag: 11.00 - 17.00

Zondag en maandag gesloten.
Alleen op afspraak!
Spinveld 47C
4815 HV Breda
06-14756773