Sinds juli 2022 heeft LashXL het aanbod uitgebreid met gezichtsbehandelingen, je kunt hierbij kiezen tussen ontspanning, huidverbetering of een combinatie van beide. Een super leuke nieuwe ontwikkeling en wij hebben dan ook ontzettend veel zin om jou hiervoor in de salon te verwelkomen. Het aanbod zal in de loop van het jaar nog worden uitgebreid met onder andere fruitzuur peelings, bindweefsel massages en microneedling. Gun jezelf een heerlijk verwen moment!

Wij werken met het prachtige, eigenzinnige en no-nonsense merk Skin Rebel Pro

Dit merk richt zich op betaalbare huidverbetering voor iedereen, er zitten geen onnodige toevoegingen in de producten, producten worden in Nederland geproduceerd en bevatten effectieve formules met goede concentraties actieve ingrediënten. Daarnaast zijn ze eerlijk over de ingrediënten in de producten én zijn deze 100% dierproefvrij. Wij zijn enthousiast! Jij ook?

Wij houden het graag eenvoudig, daarom bij ons de keuze uit 6 verschillende behandelingen, zowel voor mannen als vrouwen, welke allemaal worden afgestemd op de behoeften van jouw huid

 • Reinigende gezichtsbehandeling € 32,50 (30 minuten)
  • Bestaande uit een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen of bovenlip ontharen en een dag- of nachtverzorging. 
 • Classic gezichtsbehandeling € 52,50 (55 minuten) 
  • Bestaande uit een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen of bovenlip ontharen, crème masker, een ontspanningsmassage van het gelaat (15 min) en een afsluitende dag- of nachtverzorging. Deze behandeling kan desgewenst ook worden toegepast op de rug. 
 • Collagen Boost gezichtsbehandeling (anti-age) € 57,50 (55 minuten)
  • Deze behandeling is een echte oppepper voor de huid en helpt de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. De behandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen of bovenlip ontharen, collageen masker, collageen serum, een ontspanningsmassage van het gelaat  (15 min) en een afsluitende dag- of nachtverzorging.
 • ClearSkin gezichtsbehandeling (onzuivere huid) € 67,50 (65 minuten)
  • Deze behandeling is speciaal voor de onrustige en/of onzuivere huid. De behandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, uitgebreid onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen of bovenlip ontharen, kalmerend en hydraterend masker met vitamine C en CBD, een ontspanningsmassage van het gelaat  (20 min), vitamine C serum en een afsluitende dag- of nachtverzorging. 
 • HydroActive gezichtsbehandeling (hydratatie) € 82,50 (75 minuten)
  • Deze behandeling is speciaal om de huid weer in balans te brengen na een (zon)vakantie, blootstelling aan guur weer of wanneer je veel tijd hebt doorgebracht in de airco. De behandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, browstyling (in model brengen, waxen en verven), hydraterend masker, kalmerend oogmasker, vitamine C booster, een ontspanningsmassage van het gelaat  (20 min) en een afsluitende dag- of nachtverzorging. 
 • Ontspanningsbehandeling € 92,50 (85 minuten)
  • Bestaande uit een ontspanningsmassage van de rug (30 minuten), oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren wenkbrauwen of bovenlip ontharen, creme masker, een ontspanningsmassage van het gelaat (20 min) en een afsluitende dag- of nachtverzorging. 
 • Intake Skincare € 20,- (15 min) 
  • Weet jij niet welke behandeling het beste bij je past, of wil je gewoon graag eerst even komen kennismaken? Boek dan onze Intake Skincare. De kosten hiervan bedragen 20 euro, maar dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer je één van bovenstaande  behandelingen boekt.

Before and After Skincare Instagram LashXL

Heb jij specifieke huidproblemen waar je aan wilt werken, vragen over het merk Skin Rebel Pro of andere vragen? Vul dan ons contactformulier in, stuur ons een berichtje via Whatsapp +31 6 14756773 of boek hier direct een afspraak.

Openingstijden

Maak een afspraak

Dinsdag: 09.00 - 21.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 13.30 - 21.00
Vrijdag: 16.00 - 21.00
Zaterdag: 11.00 - 17.00

Zondag en maandag gesloten.
Alleen op afspraak!
Spinveld 47C
4815 HV Breda
06-14756773